+381 61 644 66 95 info@art-berza.com
Život su pokreti, oblici i boje. Život je umetnost

Menu

Umetnici, kreirajte vašu galeriju brzo i lako

Korpa

Garancije Art Berze

Originalnost

Art Berza nudi širok asortiman umentičkih dela po vrlo polvoljnim cenama. Prednost odabira I kupovina umetnina posredstvom online platform Art Berze je u tome što se kupoprodajni process odvija na relaciji kupca I autora umetničkih dela.

Art Berza garantuje da fotografije dela što vernije prikazuju predmete prodaje bez dodatne obrade fotografija. Fotografije neznatno drugačije prikazuju nijanse boja. Strogo je zabranjena obrada fotografija u cilju prikrivanja nedostataka umetnina ili eventualna oštećenja. Art Berza savetuje pregled umetnina na ispravnim elektronskim uređajima sa monitorima koji ispravno pokazuju odnos RGB –a ( osnovnih boja u spektru).

Ispravnost

Umetnici dobijaju instrukcije oko načina slanja umetnina pošto spadaju u red delikatnih predmeta za slanje. Umetnine se pakuju na adekvatan način u ambalaži koja će predmet obezbediti prilikom transporta. Ukoliko dođe do oštećenja sva odgovornost je na umetnicima – pošiljaocima paketa. Kupci nisu u obavezi da oštećen paket prime već ga vrate kurirskoj službi preko koje je isporuka izvršena.

Mogućnost zamene i pravo povratka

U slučaju da kupac iz bilo kog razloga dođe do odluke da je predmet prodaje neodgovarajuć u roku od 10 dana od prijema umetnine ima pravo vraćanja dela autoru.

Umetnina mora da bude u orignalnom stanju kako je prikazana na fotografiji I da ne bude oštećena prilikom slanja sa svom pripadajućom dokumentacijom.

U slučaju pojave neregularnosti možete nam se obratiti slanjem prigovora na našu adresu:

Art Berza

Dimitrija Tucovića 12/4
34 000 Kragujevac

Tel.: 0616446695

Ili slanjem prigovora na mejl adresu: info@art-berza.com

Opcije prilikom vraćanja i zamene umetnine:

– Zamena za drugu umetninu u istoj vrednosti
– Povraćaj novca ukoliko ste odustali od kupoprodajnog procesa

O povracaju novca obavesticemo Vas e-mailom. Molimo vas da obratite paznju da cemo postanske troskove refundirati samo ako se radi o nasoj greški.

Sigurnost i privatnost

Art Berza obezbeđuje sigurnost I privatnost kako kupcima tako I autorima umetnina.

Art Berza je u obavezi da štiti vašu privatnost . Sa ličnim podacima postupa se u skladu sa važećim zakonima I porpisima Republike Srbije. Isto tako preuzimamo sve neophodne mere zaštite podatala o koricnicima naših usluga kako kupaca tako I autora umetnina.

U silju zaštite sigurnosti nama nisu dostupni brojevi platnih kartica . Jedini podaci koji sun am dustupni su Vaše ime I prezime kao I mail adresa. Svi ti podaci se arhiviraju I čuvaju.

Prikupljanje podataka koristi se isključivo u cilju obavljanja željenog kupoprodajnog procesa.